POČITNICE NA DEŽELI ŠKRATOV

 

 vabilo krompirjeveINFORMACIJE O BIVANJU NA DEŽELI ŠKRATOV, Libanja 40, 2259 Ivanjkovci

 

KROMPIRJEVE POČITNICE od 23.10.20 do 30.10.20

 

PRIHOD NA DEŽELO: Lasten prevoz ob 10:00 - ODHOD ob 9:00

 

CENA : 3 DNI / 150,00 ali dnevno 1 DAN / 60,00

 

Otroci imajo polni penzion ( zajtrk, kosilo, malica, večerja, prigrizki ) 2. otrok ima 10 popusta v primeru koriščenja 3 dni!

 

Prijava je veljavna le s pravilno izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljete na meil Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in potrdilo o akontaciji 75,00 za 3 dni. Ostali znesek poravnate dan pred prihodom na Deželo Škratov.

KAJ JE NAŠE DRUŠTVO ŠKRATI ?

je namenjeno sproščanju, zabavi in ,, odklopu,, pred norišnico v kateri živimo. Vabljeni so tako otroci, družine, odrasli, seniorji, društva, šole, vrtci, podjetja... Tukaj poskrbimo, da se čas ustavi in, da si naredimo dan lep z raznimi družabnimi, športnimi ali kreativnimi igrami, ali pa se samo vležemo na ležalnik in se sproščamo ob dobri knjigi.

IN KAJ BOMO POČELI?

V danem primeru počitnic, bomo poskrbeli, da bo otrokom lepo, da bodo spoznali kmetijo od blizu, da bodo raziskovali gozdove, goricah in bližnjo okolico, da bodo doživeli konje, koze, ovčke in ostale male živali, kako se prehranjujejo in skrbeli za njih, da si bodo ustvarili kakšen lep spominek, zaigrali v lutkovni predstavi in spoznali lutke, zakurili ogenj, gledali kino pod lipo in morda prespali pod zvezdami....Najpomembneje pa je, da se bomo družili med seboj in pustili tehnologijo nekje daleč vstran.

POMEMBNE INFORMACIJE!

TELEFONIRANJE: Čez dan bodo telefoni pospravljeni in jih bodo lahko uporabili samo po kosilu in večerji. Če je le možno, vas prosimo, da ne kličete, saj s tem samo zmotite otroke pri njihovih aktivnostih. V primeru otrokovega domotožja, bo imel vsak možnost poklicati.

ŠKRATOVI TABORNIKI:

Za vse tabornike od 6-12 let je na voljo prostor na katerem se lahko postavijo šotori.Vse ostale informacije po dogovoru.

Cena: po dogovoru

 

 

 

 

 

NASTOPI

KONTAKT

Telefon:
+386 (0) 41-719-556
E-pošta:
pevkaclaudia@gmail.com

dezelaskratov40@gmail.com 

www.pevkaclaudia.si

 

FACEBOOK

DEZELA SKRATOV

fb claudia

keramin