LADY PIKNIK PONOVNO BLESTEL!

Če te ni v Lady ,ne obstajaš,je njihov pregovor .In tudi letos so dokazali,da so št.1,saj smo bili ponovno priča izjemni organizaciji,ki je tako poskrbela za velike in majhne goste.Klobuki so po navadi obvezni.Eni smo jih kupili in prispevali v dobrodelne namene,drugi pa so bili kreativni,tako,kot naša MILI ,ki je odnesla prvo nagrado. Čestitke MILI! V čast mi je,da sem tudi jaz del tega dogodka in veselim se že drugega leta!

   179502_455421914485327_1467503405_n

BRANE KASTELIC,VEČNI ŠARMER !

Že nekaj časa nazaj,sem bila na razstavi Rajko Ferk-a in bila navdušena,zaradi drugačnosti.Prav posebna se je zgodila pred kratkim,natančneje na praznik Dan mladosti ,katere gost je bil  Brane Kastelic.Doletela me je ta čast,da sem tega žrebca spoznala osebno in še v večjo čast mi je bilo,da mi je oddaja UJEMI SANJE s producentom Danijelom Pohorcem  ,omogočila intervju ,ki je na tv sprejemnikih že vidna. Eni izmed gledalk in mojih dobrih prijateljic, Lidiji Živič ,smo tako omogočili ,da se je srečala osebno z njim in poklepetala o slikah ,saj tudi sama rada slika.Intervju je bil zelo zanimiv,saj sem mislila,da bom izgubila delo.Lidija je kar prevzela mikrofon in se zelo dobro pripravila s vprašanji.Med drugim je priznala,da je njegove erotične zgodbice prebirala na skrivaj že v šoli,ko še je izhajala ANTENA .

Moja vprašanja pa so bila malce bolj sočna in erotična,tako,kot je Brane in predvsem ponovno pokazal ,da je res šarmer in zna pihati na dušo z njegovim glasom. Priznal pa mi je ,kar si štejem ponovno v veliko čast,da sem prva novinarka,oz voditeljica,ki se mu je tako osebno  ali pa intimno približala,hhihihih in je pohvalil ekipo UJEMI SANJE za nevsakdanja vprašanja in druženje.
Kot je sam povedal ima rad svoj poklic zato,da srečuje različne ljudi in tako jaz lahko rečem,da sem hvaležna usodi,da lahko delam to kar sem si vedno želela,še posebaj,če srečujem in spoznavam  na delu tako pozitivne in različne  ljudi.

 

brane_lidija_in_jaz

 

 

NASTOPI

KONTAKT

Telefon:
+386 (0) 41-719-556
E-pošta:
pevkaclaudia@gmail.com

dezelaskratov40@gmail.com 

www.pevkaclaudia.si

 

FACEBOOK

DEZELA SKRATOV

fb claudia

keramin