VESELI DECEMBER !

Dobrodošli v Deželi,kjer se vedno kaj novega dogaja. Tudi tokrat bomo drugačni, edinstveni in smešni, saj smo na sceni že več kot sedem let za otroke, 17 let pa tudi za odrasle .
Za vas smo pripravili več različnih ponudb v katere so vključeni: MIKLAVŽ, BOŽIČEK, DEDEK MRAZ, MAMA BOŽIČKA, ZMAJČEK ŽULEK, DOBRA VILA, ŠKRAT ZMEŠNJAVČEK,ŠKRAT PRAVLJIČAR, TROLI, GUSARJI in pevka CLAUDIA ).Zraven poskrbimo še za scenografijo, kostume in dodatke za otroke. V vsa dogajanja so aktivno vključeni tudi otroci. Predstave trajajo do 30 minut, kasneje pa jih obišče dobri mož, ki obdari otroke.
Novost!!!!

claudia1
TROLI REŠIJO BOŽIČ ali ZIMO – gledališka predstava
Na božični ali zimski večer, ko se Božiček ali Dedek Mraz odpravi na pot okoli sveta, da razveseli otroke z darili, mu v snežnem metežu iz njegovih sani v vasico Trolov pade velika vreča daril. Prične se uganka, v kateri je tudi zanka, kako bodo Troli rešili Božič, oziroma zimo.
Predstava je hudomušna in poučna, saj govori o medsebojnih odnosih, pomoči in dobroti.

 

GUSARJEVA BOŽIČNA ali NOVOLETNA PUSTOLOVŠČINA
Pantomima ob glasbeni spremljavi z veliko humorja za otroke. Zgodba govori o tem, kako si gusar želi odpluti na severni pol in s pomočjo dveh hudomušnih prijateljev mu to tudi uspe.
Zgodba je poučna in govori o tem, da dobrota vedno zmaga in nikoli ne smemo soditi človeka na prvi pogled.

claudia2

LUTKOVNA PREDSTAVA o PIKA NOGAVIČKI, GUSARJU NOGCU IN ZAKLADU
Lutkovna predstava govori o Piki Nogavički, kako v Vili Čira Čara peče s prijatelji palačinke in na enkrat ugotovi, da ni zaklada. Zato se odpravi na podstrešje, kjer ima velik balon in odleti na otrok iskat Gusarja Nogca.
Zgodba je hudomušna, poučna in govori o tem, da si kljub napakam med seboj pomagamo in damo drug drugemu priložnost.

claudia3

NAJBOLJ VROČE: -  POSLIKAVE OBRAZA

claudia4

GLEDALIŠKA PREDSTAVA O ŠKRATU, PTIČKU IN SNEŽAKU.
Nekega jutra se škrat zbudi in ugotovi,da je zapadel sneg, katerega se zelo razveseli in odhiti izdelovati snežaka.Med tem sreča ptička, ki mu ponudi topel klobuk, snežaku pa zagotovi, da ga dobri možje odpeljejo na severni tečaj.Otroci med predstavo pomagajo sestaviti snežaka in z njim zaplešejo.

claudia5

ZMAJČEK ŽULEK IN NJEGOVE ZGODBICE
Zmajček Žulek je že zelo star zmajček, ki je preživel vesoljski potop in se je prvič srečal s Škrati na vrhu Pohorja. Ker je za njim veliko pustolovščin ima veliko za povedati otrokom, ki ga naravnost obožujejo. Je zelo cartljiv, dober in sramežljiv zmajček.
claudia6
Lahko vam ponudimo PLESNO GLASBENO ANIMACIJO z pevko Claudio, ki se vedno preobrazi v kakšen zanimiv pravljični lik ( Pika
Nogavičko, Gusarko, Klovneso, Čarovnico, Zajklo.....) in z njo ob poučno zabavnih pesmicah zapleše, nauči kakšen ples in se poigra z zabavnimi igrami med pesmicami z otroci. Zraven se ji lahko pridruži tudi kateri od škratov, ki bodo kmalu dobili svojo DEŽELO ŠKRATOV in v posebni vlogi med otroci uprizorita tudi predstavo, ki je vezana na pesmice.

 claudia7

NOVO V PONUDBI !
Za vas smo pripravili čudovita ozadja – tematske scene, ki jih lahko tudi najamete ali pa jih uporabimo v naših točkah, kjer lahko z fotografom, ki izdela takoj tudi sliko, nepozaben dogodek za otroke ali družino.
claudia8
Izdelamo vam lahko tudi tematske like, okrasitev prostorov in dekoracije.

 

AVTORSKI PROGRAM IN USPEŠNICE
,, MAJHNE NOGICE,VELIKE, BISTRE GLAVICE,,
knjiga, katero so otroci vzeli za svojo in jo prepevajo skoraj v vseh vrtcih in
šolah.

claudia9
Izšli sta tudi dve zgoščenki, ki bodo otroke razveselile .Na vsaki zgoščenki je zgodba o zimi, škratu kako postavi snežaka in ptičku, ki najde svoj dom in zgodba o škratu, deklici in barvah.
claudia10

Kontakt : 041719556          www.pevkaclaudia.si

KONTAKT

Telefon:
+386 (0) 41-719-556
E-pošta:
pevkaclaudia@gmail.com

Dezelaskratov40@gmail.com

pomocizsrca@gmail.com

 
www.pevkaclaudia.si

 

FACEBOOK

DEZELA SKRATOV

fb claudia

bodysmilijagradnjalolla;