IŠČEMO ANIMATORJE IN ANIMATORKE

Drage moje in moji!

Še vedno verjamem, da se skriva v vseh nas en majhen otrok, ki bi rad doživel kakšno pustolovščino in iskrico v očeh, ki je morda ni izživel kot majhen.
Zato sem skupaj z izjemno ekipo ustvarila "Deželo škratov", blizu Ormoža v vasici Libanja v osrčju Jeruzalema, kjer bomo vsak vikend za družine in otroke pripravili pustolovščine, zabave in prirejali rojstne dneve, ki bodo unikatni za vsakega otroka posebej. Ne obljubljam Gardalanda, ampak toplino in stik z naravo, ki se mi zdi, da jo premalo cenimo.
Prav tako jeseni, pripravljamo čudovit z glasbo prepleten program za šole in vrtce, kateri vas bo popeljal v pravljični svet.

Če se tudi ti ob otrocih "preleviš" v nekaj drugačnega, kar težko opišeš, a globoko čutiš in je delo z otroki tudi tvoje poslanstvo, te želim imeti v svojem timu.
VERJAMEM V ŠKRATE,VILE, VESOLJE, upam, da tudi ti. In da biti "poseben" in drugačen zate popolnoma normalno. Če ni, ti med nami ne bo fajn!

Iščemo resne, zanesljive, kreativne, prijetne, iznajdljive, spretne, potrpežljive, v otroške možgane in srca zaljubljene animatorke in animatorje. Ki pa sem vam ne sme zgoditi, da bi bili ne-samoiniciativni ali nervozni ob vzkliku otrok, ker teh bo pri nas ogromnoooo!

Vašo priporočilo in prošnjo (kjer mi odgovorite tudi na ta vprašanja: Moja najljubša pravljica je _____________. Zakaj? _____________)
Vse mi pošljete na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ko se boste lahko izkazale že 23.5.2015 in 30.05.2015 na avdiciji,ki lahko vodi tudi v redno zaposlitev.

Hvala.

Vaša Claudia in DRUŠTVO ŠKRATI

 

NASTOPI

KONTAKT

Telefon:
+386 (0) 41-719-556
E-pošta:
pevkaclaudia@gmail.com

Dezelaskratov40@gmail.com

pomocizsrca@gmail.com

 
www.pevkaclaudia.si

 

FACEBOOK

DEZELA SKRATOV

fb claudia

bodysmilijagradnjalolla;